Luuk De Jong

De Spaanse sportkrant AS meldt vrijdag dat Luuk de Jong op weg lijkt naar de uitgang bij werkgever Sevilla. Luuk de Jong is apetrots op zijn overstap naar Barcelona.


De Jong Sends Gritty Sevilla Past Man Utd Into Europa League Final Europa League Sevilla Wigan Athletic

27 aug.

Luuk de Jong. Luuk de Jong moet er op de laatste dag van de transfermarkt lang op wachten maar uiteindelijk komt de deal rond. FC Barcelona heeft de komst van aanvaller Luuk de Jong bevestigd. Op een ronduit krankzinnige Deadline Day maakte De Jong de overstap van Sevilla naar Catalonië.

De Spaanse club kwam op de slotdag van de transferperiode tot een overeenkomst met Sevilla. De Jong wordt alweer de. Met de spectaculaire overgang van Luuk de Jong naar FC Barcelona kwam er een verrassend slot van Deadline Day.

1990 in Aigle Zwitserland. De 31-jarige spits wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla met een optie tot. Spaanse media zijn nieuwsgierig naar de Nederlander en zijn samenwerking met.

321k Followers 216 Following 323 Posts - See Instagram photos and videos from Luuk de Jong luukdejong9. De transfer is definitief rond. Luuk de Jong 31 uit Nederland FC Barcelona sinds 2021 Centrumspits Marktwaarde.

Hoewel Besiktas een concreet voorstel tot een transfer van de Jong naar Istanbul heeft gedaan lijkt de stap naar Turkije niet gemaakt te gaan worden door de familie de Jong. Nee niet dit jaar aldus de. Daarna werd het even stil rond de.

De club van trainer Ronald Koeman meldde in de nacht van dinsdag op woensdag een akkoord te hebben bereikt met Sevilla. De opvolger van Messi. Luuk de Jong 31 from Netherlands Sevilla FC since 2019 Centre-Forward Market value.

Luuk de Jong komt niet meer in actie op EK door knieblessure. De spectaculaire overstap van Luuk de Jong naar FC Barcelona was het slotakkoord van een ronduit krankzinnige Deadline Day. Ruim ná Deadline Day want de transfer werd pas ver na middernacht wereldkundig gemaakt.

Luuk de Jong komt voorlopig niet terug naar PSV. Dat bevestigen meerdere bronnen dinsdagnacht rond 0100u. Daar is de bevestiging om 331 uur.

De 31-jarige spits heeft via social media voor het eerst gereageerd op de droomtransfer. Voetballer Luuk de Jong komt het huidige seizoen op huurbasis uit voor FC Barcelona. PSV zou Luuk de Jong willen verleiden tot terugkeer naar Eindhoven.

Dinsdagavond laat werd bekend dat FC Barcelona zich officieel gemeld zou hebben bij Sevilla om Luuk de Jong over te nemen van de club uit Andalusië. Het is nog maar de vraag of Luuk de Jong het legendarische rugnummer 10 gaat overnemen van Lionel Messi die deze zomer vertrok naar Paris Saint-GermainLos van dat geeft Luuk de Jong op Twitter aan erg blij te zijn met zijn transfer naar de Spaanse topclub. Luuk de Jong Frenkie de Jong Memphis Depay en de in Nederland geboren Sergiño Dest.

De transfer van Luuk de Jong werd pas om half vier woensdagnacht bekend gemaakt maar de Catalaanse topclub van trainer Ronald Koeman krijgt er een derde Nederlandse voetballer bij. Hij gaat op huurbasis van Sevilla naar Barcelona. Dat zei trainer Roger Schmidt zaterdag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Luuk de Jong heeft zijn sensationele transfer naar FC Barcelona te pakken. Luuk de Jong speelt komend seizoen voor FC Barcelona. 1000m Aug 27 1990 in Aigle Switzerland.

De 31-jarige spits wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla met een optie tot koop. Spaanse media zijn nieuwsgierig naar de. FC Barcelona heeft voor het seizoen 20212022 dus vijf contracten in het Nederlands inclusief de trainer.

Luuk de Jong vertrekt van FC Sevilla naar FC Barcelona. Luuk de Jong haakt met knieblessure af bij training Oranje.


Luuk De Jong Eindhoven Equipo De Futbol Futbol


Two Goal Luuk De Jong Pleased To Make The Right Impression In Sevilla S Success Sport Centre Sevilla Striker


Team News Luuk De Jong Back For Psv Psv Eindhoven Uefa Champions League Champions League


Johan Djourou Of Hannover Challenges Luuk De Jong Of Moenchengladbach Hannover Challenges Hannover 96


Luuk De Jong Of Newcastle United Best Football Players Newcastle United Sport Soccer


Football Luuk De Jong Joins Sevilla From Psv Football News Top Stories Eindhoven Jongen


Spelersfoto Hendrix Sports Jersey Umbro


People Photos Psv Eindhoven Sc Heerenveen Eindhoven


Pin On Manchester United Fc


De Jong Sends Sevilla To Europa League Final Sevilla Manchester United Manchester


19 Luuk De Jong Sevilla Sports Jersey Football


Pin Em Bekende Mensen


Luuk De Jong Photostream Psv Eindhoven Eindhoven Sc Heerenveen


Luuk De Jong Photostream Psv Eindhoven Mes Que Un Club Uefa Champions League


Luuk De Jong Psv Eindhoven Luuk De Jong Eindhoven


Luuk De Jong Extends Psv Eindhoven Contract Until 2020 Psv Eindhoven Eindhoven Sports Jersey


Luuk De Jong Euro 2012 Newcastle United Striker


Luuk De Jong Europa League Manchester United Sevilla


Champions League 2020 21 Topps N Sev18 Luuk De Jong Sevilla New 1 18 Champions League Champion League

close